Masterclass

Masterclass schilderen

We werken deze gehele dag aan een schilderij voor jou.
Ik leer je de fijne kneepjes tijdens het maken van dit schilderij. Compositie, lichtval, diepte en kleur zijn de elementen waaraan we gaan werken. Ik begeleid en adviseer, en laat je zien hoe je ervoor zorgt dat een schilderij nog meer zeggingskracht krijgt.

Na deze dag schilderen in een één op één setting, heb je de tools om je verder te ontwikkelen. We werken uitsluitend met eerste klas olieverf en reukarme mediums. Jouw idee voor het onderwerp en jouw eigen stijl zijn het uitgangspunt.
INBEGREPEN:
Privé masterclass van 9.30 uur tot 16.30 uur                                                    Telefonische intake, we bespreken leerdoelen, het onderwerp (jouw keuze) en het formaat van het schilderij etc.
Alle materialen waaronder linnen schilderdoek.       Koffie en thee, een goed verzorgde lunch en drankjes. Vrij parkeren op eigen terrein.

Na droging wordt het schilderij voorzien van een vernislaag en ophang klaar gemaakt, exclusief lijst). Je kunt jouw schilderij na circa 4 weken (i.v.m. de droging van de olieverf) ophalen.

Plezier hebben en houden in schilderen is belangrijk, daarom zul je deze dag op een ontspannen manier bezig zijn met alle aspecten van het schilderen. Kennis en het kunnen toepassen van de juiste technieken zorgen ervoor dat het plezier in het schilderen toeneemt, dat je gemakkelijker een hobbeltje neemt en vooral dat je leert hoe je dat hobbeltje kunt nemen. Je schildert altijd op jouw eigen manier en hoe jij het ziet of wilt zien. Voor de één is dat naar de werkelijkheid, voor een ander is dat vrij en los, waarbij de werkelijkheid de inspiratie vormt maar niet het doel is. Zo ontstaan er originele, mooie, realistische, vrije en kleurrijke schilderijen met zeggingskracht.

Masterclass schilderen inclusief schilderij 1 persoon (1 dag) € 500

Wil je met meer personen een Masterclass komen doen, informeer naar prijzen en mogelijkheden.

Voor info en reservering: helderkunst@live.nl  0172-409692 0618439750