Huisdier schilderen

Jouw huisdier op het doek  

 

Bowie acryl op canvas 30×40 cm

Een schilderij van jouw eigen huisdier maken.

Uiteraard wil je dat het portret gaat lijken en daarom gaan we stapsgewijs aan de slag. Ik leer je hoe je het schilderij opbouwt, de foefjes en de fijne kneepjes. De ogen, de snuit, de vacht, welke achtergrondkleur is mooi bij jouw schilderij, het komt allemaal aan de orde. Uiteraard help ik je waar nodig en zorgen we samen voor het mooiste resultaat. Wanneer het onverhoopt niet lukt om het schilderij geheel af te maken, zorg ik na afloop voor de finishing touch.

Belangrijk bij deze workshop is een duidelijke goed gelijkende foto van jouw huisdier.

Alle materialen, koffie, thee en glaasje wijn na afloop inbegrepen. Enige teken- en schilderservaring is vereist.

Na deze workshop heb je heel veel geleerd over het schilderen van dieren en een prachtig schilderij van jouw huisdier.

Praktische informatie over de workshop schilder jouw huisdier op het doek

  • Deze workshop is voor 1 persoon!
  • Duur van de workshop ongeveer 5 uur
  • De workshop is inclusief alle materialen, canvas doek bijvoorbeeld 30×40 cm of 40×50 cm. Andere afmetingen mogelijk
  • Wij zorgen voor koffie/thee/sapjes, deze zijn inbegrepen
  • Workshopprijs € 350 inclusief schilderij

 

 

 

De schilderomgeving

Een prettige en veilige omgeving waar jij je vrij voelt om te experimenteren, heeft als resultaat dat jij steeds meer plezier krijgt in het schilderen. In deze omgeving waar je opbouwende feedback op je werk krijgt, bouw je aan je zelfvertrouwen en dat is belangrijk in het schilderproces.

Tijdens de lessen sta je tussen mijn schilderijen die soms al klaar zijn, maar vaak is een schilderij nog volop in bewerking. Het schilderproces aan de hand van deze schilderijen van zo dichtbij zien, zorgt voor inzichten die jij direct kan gebruiken. Zomers schilderen we regelmatig in de tuin aan het water met zicht op het eiland met riet en bomen. Eén van de mooiste plekken om het water en de wolkenluchten te leren schilderen. Je zult zien dat je meer kunt dan je denkt.

Welke lessen en voor wie en wanneer?

  • De groepschilderlessen zijn geschikt voor de beginnende schilder en voor wie al enige ervaring heeft.
  • Heb je al wat schilderuren gemaakt of wil je in korte tijd veel opsteken, misschien zoek je extra verdieping: dan kun je privé schilderlessen volgen of een masterclass komen doen. Je wordt op jouw niveau begeleid één op één. klik hier voor meer informatie over privélessen en masterclasses
  • Stuur een berichtje naar helderkunst@live.nl of  M.06 18439750 als je wilt beginnen met schilderen of je verder wilt verdiepen in alle aspecten van het schilderen. Ik zie er naar uit om samen met je te gaan schilderen en stappen te maken.